Friday, October 2, 2015

Ca Românu' Nu-i Niciunu' !!! Fii ATENT Ce Fac Românii Aștia În Germania !!!

În ultimii ani au fost atâtea cazuri în care românii aflați în străinătate fie că au făcut fapte lucruri bune acolo sau lucruri rele cele din urmă au fost mereu scoase în față de către străini și au început datorită câtorva indivizi să generalizeze și să formeze o părere destul de proastă despre noi. În cele ce urmează veți vedea că lucrurile nu stau chiar așa și că de fapt românii ne fac o imagine bună în afară indiferent de poziția socială pe care o ocupă.

Românii au decis să plece din țară după anul 1989 mai mult forțați de situația dificilă în care se afla România, locurile de muncă erau puține și prost plătite așa că s-au hotărât majoritatea să își încerce norocul fără să aibă vre-un sprijin și să plece direct în țările mai dezvoltate de pe continentul European.

În imaginile din videoclip puteți să vedeți un grup de români care muncesc în Germania într-o fabrică de bere și care prin efortul care îl depun și determinarea cu care muncesc fie și la căratul și sortatul lăzilor ne arată că românul nu este nicidecum un individ care așteaptă mila străinilor ci își câștigă cinstit pâine pe care o duce acasă la famiia lui și nu se pune problema de a fi un asistat social.

Cei 7 români din imagini dau dovada de un spirit de echipă ce cu greu mai reușești să vezi în ziua de azi. Aceștia încep sortarea lăzilor cu o viteză de invidiat fiecare știindu-și bine rolul în echipă iar prin aceasta un palet cu astfel de lăzi este aranjat în câteva secunde.

1 comment: