Wednesday, October 21, 2015

Doi Șoferi Au Dat-o În Smardoială În Mijlocul Traficului Pe Autostrada Soarelui !!!

Dacă până acum Rusia deținea supremația incidentelor violente în trafic, acolo șoferii fiind foarte recalcitranți iar în momentul în care sar la bătaie aduc și întăriri după ei. Iată însă că și șoferii din România s-au pus pe fapte mari și au început din ce în ce mai des să iasă în evidență și asta nu într-un mod foarte plăcut. Numărul altercațiilor în trafic a crescut îngrijorător asta probabil și datorită faptului că acesta a crescut în ultimii ani odată cu numărul de mașini care circulă pe străzile din România.

Incidentul pe care îl veți urmări în imaginile din videoclipul de mai jos a avut loc pe autostrada soarelui la o oră destul de aglomerată. Se pare că cei doi șoferi nu s-au mulțumit să își arunce vorbe jignitoare de la volan iar unul dintre ei s-a dat jos pentru a își face dreptate singur în fața celui care greșise.

În incident au fost implicate două autoturisme una marca Skoda iar cealaltă marca Peugeot. Se pare că firul evenimentelor s-ar fi desfășurat în felul următor din relatările martorilor. Șoferul autoturismului Skoda ar fi schimbat banda de mers fără să semnalizeze și i-a tăiat calea celui cu Peugeot. Acesta la rândul lui a încetinit pentru ca mai apoi să îl depășească să îi taie calea să îl blocheze și să se dea jos împreună cu ceilalți pasageri aflați la bordul mașinii pentru a îl lua la bătaie pe șoferul cu Skoda.

AStfel de incidente sunt regretabile și nu ar trebui să se întâmple într-o lume normală. Într-adevăr greșeala șoferului cu Skoda este evidentă dar de aici și până la a îți face singur dreptate este cale lungă. După cum se poate observa traficul a fost îngreunat doar printr-o simplă oprire pe una din benzile autostrăzii.

No comments:

Post a Comment