Friday, October 23, 2015

Un Pompier Găsește O Cutie Abandonată În Pădure - Când Am Văzut Ce Scoate De Acolo Mi-au Dat Lacrimile !!!

Vă recomand din tot sufletul să urmăriți aceste imagini ceea ce face acest pompier este un gest pe care mulți ar trebui să-l ia ca exemplu și să-l urmeze. Este bine că mai există oameni cu suflet deși aceștia au devenit cum spune și o vorbă latină ”rara avis”, în zilele noastre. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și distribuiți și prietenilor această poveste care pur și simplu vă va lăsa fără cuvinte.

Un pompier se afla în timpul serviciului și a descoperit o cutie într-o pădure de la marginea orașului. Când s-a uitat înăuntrul ei a văzut acolo un cățeluș care fusese abandonat de stăpânii lui. L-a luat pe micuțul speriat și l-a dus acasă unde l-a îngrujit foarte bine. Anii au trecut și cățelul a rămas aproape de sufletul noului său stăpân care practic l-a salvat de la moarte prin gestul său de bunătate.

Tot mai des auzim în zilele noastre problema abandonurilor. Oamenii sunt foarte radicai în ceea ce privește abandonul copiilor condamnând părinții și pe bună dreptate acest lucru, dar mai există o problemă, cea a abandonului animalelor. Chiar dacă mulți ar spune că nu se poate compara după ce veți vedea imaginile din acest videoclip vă veți schimba părearea, pentru că acest cățel se comportă exact ca un membru al familiei.

Milioane de câini și pisici sunt abandonate de către stăpânii lor de la an la an, doar un mic procent dintre acestea reușesc să supraviețuiească și să ajungă la loc în brațele unor stăpâni care să le iubească și să aibe grijă de ele așa cum trebuie. Așadar ar trebui militat mai mult în ceea ce privește această problemă a abandonului animalelor.

No comments:

Post a Comment