Saturday, October 10, 2015

Când Au Văzut Ce Poate Băiețelul De 3 Ani Jurații Au Luat-o RAZNA !!!

Concursurile de talente s-au extins cu mare rapiditate în ultimii ani în toate țările de pe mapamond. Televiziunile din toate țările se bat pe drepturile de a transmite un astfel de show asta pentru că acestea au succesul garantat și țin în fața micilor ecrane milioane și milioane de telespectatori săptămânal.

La preselecțiile acestor emisiuni se prezintă în general o mulțime de candidați care mai de care mai talentați dar și unii care au prea multă încredere în talentul lor deși acesta este aproape inexistent. Cum de obicei nu există limită de vârstă se poate înscrie așadar oricine are ceva de demonstrat în fața juraților.

În Africa de Sud un astfel de concurs a adus în fața juraților, spectatorilor și telespectatorilor cel mai tânăr pretendent la marele premiu. Acesta este un băiețel de numai 3 anișori care are un talent destul de neobișnuit pentru un băiețel de vârsta lui. Acesta este pasionat de muzică electronică încă de la această vârstă fragedă, pasiune pe care a luat-o de la tăticul lui care este dj profesionist.

Așadar în fața juriului a apărut Oratilwe Hlongwane sau DJ Arch Jnr pe numele lui de scenă, asta pentru că după această audiție imaginile cu el au făcut înconjurul întregului glob și a devenit un star internațional. Acesta a fost adus de către tăticul lui care l-a asistat pe scenă dar ceea ce a făcut în continuare i-a lăsat pe jurați cu gura căscată și mai mult atât pe spectatori cât și ei au fost extaziați la final .

No comments:

Post a Comment