Monday, October 26, 2015

Doi Tineri Vin În Fața Pubicului Cu Cea Mai Reușită Demonstrație De Echilibru Și Acrobație !!!

Spectacole de acrobație și de echilibru întâlnim în lumea întreagă, eu unul vă mărturiesc că întotdeauna am fost fascinat de asemenea reprezentații asta pentru că îmi dau seama câtă muncă și cât sacrificiu este în spatele unui asemenea moment care durează infinit mai puțin decât pregătirea lui. În imaginile din videoclipul de mai jos veți putea urmări probabil cel mai superb astfel de moment realizat de un cuplu extrem de talentat.

Cei doi acrobați probin din Republica Populară Chineză și se numesc Li Zhao șo Zhano Quan. Aceștia doi creează o echipă de câțiva ani buni de zile iar reprezentațiile lor au făcut înconjurul întregii lumi datorită talentului lor extraordinar și a muncii pe care o depun zi de zi pentru a aduce în fața publicului astfel de momente pe care le-aș cataloga personal unice.

Momentul celor doi începe pe un fundal care en amintește parcă de cerul instelat iar muzica ce îi acompaniază dau o notă de suspans mișcărilor care urmează să fie prezentate în fața publicului. Exercițiile sunt pe lângă un exemplu de perfecțiune parcă desprinse din realitate. Mișcările celor doi trecând de orice limită a echilibrului pe care o cunoaștem în mod normal.

La final un astfel de spectacol nu poate fi apreciat decât cu aplauze în picioare din partea spectatorilor la scenă deschisă. Videoclipul postat pe youtube a luat și el peste 3 milioane de vizualizări și o mulțime de aprecieri în comentarii cum era de altfel de așteptat după un asemenea efort și demonstrație de măiestrie în arta acrobației.

No comments:

Post a Comment