Monday, October 19, 2015

Japonezul Asta Prepară Cea Mai Tare Omletă Pe Care Ai Văzut-o Vreodată !!!

Datorită vremurilor pe care le trăim micul dejun a ajuns să fie una dintre cele mai neglijate mese asta pentru că mai mereu trebuie să ajungem la locul de muncă dimineața și ne găsim foarte des în întârziere. Dar în imaginile de mai jos veți vedea prepararea unei rețete pentru micul dejun care sigur v-ar face să nu săriți niciodată peste această masă. Urmăriți ce bunătate gătește acest bucătar japonez.

Omleta sau scrobul cum este de fapt denumirea tipic românească este una dintre cele mai consumate preparate la micul dejun și nu numai din întreaga lume. Aceasta este un mic dejun ideal datorită timpului rapid în care poate fi gătită și bineînțeles și faptului că este o rețetă delicioasă. La prepararea omletei ingredientul principal este oul care trebuie neapărat bătut și prăjit în grăsimi vegetae sau animale după preferință. În funcție de rețete în omlete pot fi adăugate și alte ingrediente cum ar fi brânză, smântână, șuncă etc.

Omleta care am ales-o pentru astăzi vine din cultura japoneză și după cum veți vedea conține câteva ingrediente specifice dar mai ales un mod de gătit unic și spectaculos pe care cu siguranță mulți dintre dumneavoastră nu îl știau. Ingredientele principale sunt: ouă, 1 lingură de zahăr, 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de vin de orez, sare.

După ce au fost amestecate toate ingredientele mai sus amintite acestea sunt gătite în reprize într-o tigaie în formă pătrată care este unsă în permanență cu ulei după cum observați că face și bucătarul din imagine. La final pe lângă forma ideală pe care o are și gustul este pe măsură al acestei omlete japoneze.

No comments:

Post a Comment