Thursday, October 8, 2015

Cele Mai Ipresionante Animale Care Au Dispărut Definitiv De Pe Planeta Noastră !!!

Planeta noastră reprezintă casa atât pentru specia umană cât și pentru nenumărate specii de animale. De-a lungul timpului aceste specii au locuit și s-au dezvoltat pe Pământ dar au existat și cazuri datorate fie unor fenomene naturale cu caracter cataclismic sau fie din neglijența și răutatea oamenior ca specii impresionante să dispară definitiv fără a se mai putea dezvolta vreodată printre noi.

În cele ce urmează veți putea să vedeți cele mai importante specii și mai impresionante care au dispărut atât în vremurile noastre cât și cu milioane de ani în urmă. Probabil toată lumea a auzit despre dinozauri și faptul că aceștia au populat la un moment dat planeta noastră. Aceste creaturi gigantice au avut însă un reprezentant de seamă printre ele care a devenit cel mai regretat animal dispărut de pe planeta noastră.

Tyrannosaurus Rex este dinozaurul care a dispărut acum mai bine de 65 de milioane de ani de pe Terra. Acesta a reprezentat una dintre cele mai mari specii ae dinozaurilor carnivori care au trăit vreodată. Dimensiunile erau cu totul și cu totul impresionante. ACesta avea nu mai puțin de 13 metri lungimeă și peste 5 metri înălțime. La asemenea dimensiuni greutatea era pe măsură cel mai mic dintre acești dinozauri cântărea aproximativ 7 tone la maturitate.

Această specie de dinozaur avea capul de mari dimensiuni, coada lungă și excesiv de grea iar membrele inferioare erau de dimensiuni mici având doar două degete pe când cele din spate erau de dimensiuni mari foarte puternice. Se cunosc până acum peste 30 de specii de Tyrannosaurus Rex asta datorându-se faptului că au fost găsite chiar și schelete complete ale acestora pe suprafața Terrei.

No comments:

Post a Comment