Wednesday, October 7, 2015

S-a Dus La Fete Pe Stradă Și Le-a Rugat Să Îl Sărute - DAR Stai Să Vezi Ce Le Face În Continuare !!!

În ultima vreme au apărut o mulțime de canale de Youtube care se ocupă cu organizarea de experimente sociale pentru a vedea reacțiile oamenilor când sunt puși în diferite situații neașteptate chiar în plină stradă. Ceea ce veți vedea în imaginile videocipului de mai jos este însă de departe cel mai tare experiment social pe care îl vei vedea vreodată.

După cum veți vedea băiatul care face experimentul a găsit 15 metode prin care să sărute fetele pe stradă fără măcar să le cunoască iar acestea să accepte fără nici o condiție. Locațiile unde le-a abordat pe acestea au fost dintre cele mai variate fie că a fost vorba de un concert, de un protest sau chiar la plajă acestea.

Metodele lui ar putea fi puse în practică cu succes de orice băiat mai îndrăzneț dacă stăm să vedem reacția fetelor când li se porpune acest lucru. Printre cele mai amuzante propuneri este aceea prin care îi spune unei domnișoare că poate să o sărute fără să o atingă ceea ce evident a făcut-o să pice în plasă sau momentul în care a păcălit-o pe una dintre domnișoare că trucul cu cărți de joc pe care îl face nu poate reuși fără să îl sărute mai întâi.

În final concluzia a fost că nu trebuie neapărat să le păcălești cu ceva pentru a le putea săruta ci mai degrabă poți fi sincer cu ele. Videoclipul acesta a ajuns viral pe internet în doar două luni de zile fiind vizionat de aproape 11 milioane de vizitatori ai acestui canal de Youtube.

No comments:

Post a Comment