Saturday, October 24, 2015

RÂZI CU LACRIMI !!! Ce Se Întâmplă Când Luptătorii De Sumo Aleargă Într-o Cursă De Atletism !!!

Mulți dintre voi probabil s-au amuzat nu de puține ori atunci când au văzut o luptă de sumo asta pentru că pe lângă ritualul pe care sportivii îl fac înaintea luptei există o mulțime de moduri hilare prin care se desfășoară o luptă până la final chiar dacă la japonezi asta este considerată o adevărată artă. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este probabil cea mai hilară experiență a unor luptători de sumo.

Așadar trei luptător din acest sport se așează la linia de start pe pista de atletism. Se vede clar din tehnica de a lua startul că aceștia nu au condiția fizică necesară unui astfel de sport. În momentul în care este dat semnalul de pornire cei trei luptători se avântă spre linia de sosire. Acum închipuiți-vă cum arată trei bărbați cu greutate de peste 150 de kilograme alergând o cursă de viteză. Cu totul și cu totul bizar, dar vă asigur că veți râde cu lacrimi când veți vedea mai ales finalul.

Sumo este un sport de contact care după părerea multora este sportul național al Japoniei. Acesta are un ritual specific de început care se inspiră din religia shinto. Acest sport are o vechime de peste 2000 de ani, dar a fost încadrat ca disciplină profesionistă abia după anul 1600. Un luptător al acestui sport poartă denumirea de rikishi.

Echipamentul acestora este doar o centură colorată din mătase cu care aceștia își acoperă zonele intime și care se leagă cu un nod în spate. Cei ce în timpul competiției din greșeală sau în urma tragerilor repetate ale adversarului li se desface această centură sunt imediat descalificați mai ales că aceștia practic nu poartă nimic altceva pe dedesubt.

No comments:

Post a Comment