Saturday, October 10, 2015

Cea Mai Tare Lovitură Liberă Din Istorie !!! Uite Ce A Făcut Brazilianul Asta !!!

Fotbalul este probabil la ora actuală cel mai mediatizat sport din lume. Nu este de mirare acest lucru pentru că acest sport atrage de la an la an tot mai multe resurse materiale. S-a ajuns astfel să se investească sume fabuloase atât în transferul de jucători cât și în condițiile de desfăsurare a meciurilor mai precis în stadioane. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos vă va arăta de ce acest sport este atât de îndrăgit chiar dacă nu sunt implicați banii mulți de care aminteam mai înainte.

Secvența s-a petrecut pe o pajă din Brazilia unde două echipe de tineri se jucau o partidă din sportul lor preferat. Cei aflați în apărare probabil au crezut la început că jucătorul care se pregătea să execute lovitura liberă se va întoarce dar în final nu s-a întâmplat acest lucru el a rămas să bată lovitura cu spatele la poartă. Chiar dacă într-un meci porfesionist pare imposibil de făcut acest lucru în fotbalul pe plajă orice e posibil.

Jucătorul a executat impecabil cu călcâiul lovitura liberă, mingea a trecut peste zid și s-a îndreptat direct spre vinclul porții. Portarul nu a mai avut pur și simplu ce să facă și astfel a rezultat probabil cea mai frumoasă lovitură liberă executată vreodată la fotbal.

Fotbalul este jocul de echipă care aliniază față în față două echipe alcătuite din 11 jucători. Ca o curiozitate fotbalul a strâns la începutul anilor 2000 peste 250 de milioane de jucători în întreaga lume, mai precis în peste 200 de țări. Așadar puteți să vă dați seama că este de departe cel mai popular joc din istorie. Originile acestui sport au fost datate în jurul anului 200 î. Hr. în China. Aceștia se pare că jucau pe vremea aceea un sport foarte asemănător cu fotbalul care purta denumirea de cuju.

No comments:

Post a Comment