Friday, October 23, 2015

Un Porumbel Încearcă Să Traverseze Strada - În 5 Secunde Totul Se Transformă În Dezastru !!!

De-a lungul timpului au fost publicate pe internet o mulțime de clipuri care prezentau animale ce încercau să traverseze strada. Unele dintre ele o făceau chiar regulamentar pe la trecerea de pietoni și chiar pe culoarea verde a semaforului pentru aceștia. Nu este cazul de față deoarece după cum veți vedea și în imaginile videoclipului de mai jos porumbelul acesta a ales să traverseze fix prin mijlocul străzii.

V-ați întreba mai mult ca sigur ” Și ce e cu asta?”, vă spun doar atât: Așteptați câteva secunde și veți vedea ce se întâmplă când un porumbel încearcă să treacă strada. Nu am crezut că șoferii pot face asemenea greșeli în trafic pentru că sunt convins că l-ar fi putut evita mult mai ușor fără să se creeze dezastru.

După cum vedeți șoferul cu Ford frânează brusc pentru a evita porumbelul iar de aici până la dezastru nu mai durează decât o secundă alți doi șoferi care probabil erau și ei neatenți crează un haos pe șosea care mai de care fiind mai avariat. Măcar un lucru este bine știut porumnelul a scăpat cu viață și nici din celelate mașini nimeni nu a fost rănit așadar totul s-a terminat mai mult sau mai puțin cu bine.

Principalele cauze ale accidentelor în ziua de azi în acest trafic din ce în ce mai aglomerat în marile orașe sunt neatenția și viteza la volan. Acestea fac pagube materiale însemnate iar de multe ori se ajunge la pierderea de vieți omenești din aceste cauze. Așadar șoferii trebuie să conducă mai responsabil indiferent că se află pe autostradă sau în mijlocul orașului pentru a evitat și cea mai mică neplăcere.

No comments:

Post a Comment