Thursday, October 1, 2015

Au găsit un frigider vechi pe care scria ”Nu Deschideți” - Dar Stai Să Vezi Când L-au Deschis !!!

Patru tineri au demonstrat de ce nu este bine să fii curios în viață și atunci când un lucru este recomandat ca fiind interzis poate ca cel care a pus interdicția știa el de ce trebuie să fie așa. Cu toate acestea în imaginile de mai jos veți vedea că e în natura umană să fii curois și să vrei să explorezi toate zonele necunoscute.

Așadar unul dintre ei a cumpărat o casă de la un proprietar care nu a prea îngrijit-o. În aceasta se afla numai mobilă veche și în bucătărie se afla un frigider care era bine închis și pe care scria mare ”Nu deschideți”. Având în vedere că locația nu dispunea de electricitate de mai bine de 7 ani vă închipuiți că în acel frigider nu putea să fie lucruri prea prietenoase dar se pare că cea care a învins a fost curiozitatea tinerilor.

Aceștia s-au echipat strașnic cu echipamente de protecție la mâini și la față pentru eventualele mirosuri neplăcute sau chiar lucruri care ar putea să țâșnească din acel vechi frigider îndoit. Au început să deșurubeze pe rând mai întâi partea inferioară a acestuia în care au găsit fix ce avea omul în frigider acum 7 ani de zile dar vă închipuiți și dumneavoastră ce culoare și miros aveau mâncărurile ce se găseau acolo.

Pentru că au vrut să meargă până la capăt și aceasta nu le-a pus piedică să continue în drumul lor spre a vedea ce se află și în partea superioară a acestuia unde se regăseau de obicei alimente congelate. Când au deschis ușa mai mică din ea parcă și camera a fost lovită de mirosul neplăcut pe care îl aveau cele ce se găseau acolo împreună cu insectele care încă se înfruptau din acele resturi peste care trecuse atâta amar de vreme.

No comments:

Post a Comment