Tuesday, October 13, 2015

7 Bărbați Mascați Intră Pe Scenă !!! I-a Luat Cu Transpirații Pe Jurați Când Au Văzut Continuarea !!!

Marea Britanie este țara de unde a pornit isteria concursurilor de talente. Aici a apărut prima dată concursul X Factor și tot aici unul dintre membrii juriului X Factor a declanșat isteria cu show-ul ”Got Talent”. Acestea tipuri de emisiuni au prins nu numai în Marea Britanie sau țările vestice așa cum era de așteptat ci pe întreg mapamondul peste 70 de țări având un astfel de spectacol de televiziune cel puțin pentru un sezon realizat.

Ceea ce veți vedea în videoclipul de mai jos este una dintre cele mai originale reprezentații care au avut loc la un asemenea concurs în istoria lui. Secvența se întâmplă la una dintre preselecțiile ”Got Talent” din Marea Britanie și îi are protagoniști pe 7 bărbați misterioși care nici măcar nu s-au prezentat celor doi prezentatori înainte de a intra în scenă.

Aceștia au pășit în fața juriului iar lidreul lor a prezentat numele trupei stârnind curiozitatea atât a publicului cât și a juriului. Jurații au fost surprinși de o astfel de apariție dar unul dintre ei a afirmat că după nume și după costumele și aerul învăluit de mister din jurul lor aceștia cu siguranță sunt dansatori sau stripperi. Dar îndată ce au reintrat în scenă acesta și-a înghițit cuvintele pentru că presupunerea lui era departe de adevăr.

Rând pe rând fiecare dintre cei 7 bărbați s-au demascat relevând câte o personalitate și mișcându-se câteva secunde în ritm de dans pe melodia aleasă. Cireașa de pe tort a venit abia la sfârșit atunci când liderul grupului și-a dezvăluit identitatea iar acesta semăna leit cu unu dintre membrii juriului pe care bineînțeles l-a și imitat.

No comments:

Post a Comment