Thursday, October 22, 2015

Clipul Care Îți Arată Cu Adevărat Că În Zilele Noastre Haina Îl Face Pe Om !!!

Un vechi proverb din folclorul românesc spune că ”Haina îl face pe om” dar oare care este logica din spatele acestui proverb? Oare cuvintele au fost folosite la momentul respectiv să aibe înțelesul lor de sine stătător sau s-a referit la cu totul altceva poate chiar în mod bizar la opusul acestora? Indiferent de ceea ce a vrut să însemne acesta va trebui însă să urmăriți următorul videoclip care este o adevărată lecție de viață și care arată destul de multe lucruri despre cum vorbește haina despre un om.

Povestea este simplă: Un bărbat modest care lucra la o firmă de mobilă întâlnește o tânără drăguță de care este atras imediat. În momentul în care vrea să intre în orice fel de contact cu ea aceasta practic îl refuză din priviri, priviri ce exprimă un fel de ce să fac cu tine nu vezi cum arăți. Așadar bărbatul se hotărăște să îi dea o lecție pe care sigur o va ține minte.

După ce închiriază o mașină de lux și se îmbracă la patru ace, acesta pornește la ”vânătoarea” frumoasei domnișoare. Nu îi ia foarte mult să îi atragă atenția mai ales datorită mașinii pe care o conduce acum. După câteva amabilități aceștia ajung să cineze împreună în oraș iar mai apoi amețiți de aburii alcoolului ajung în casa bărbatului unde se consumă și restul poveștii.

A doua zi însă când domnișoara ajunge la locul unde muncea bărbatul realizează că acesta era de fapt bărbatul bine îmbrăcat de seara trecută pe care în mod normal nu l-ar fi băgat niciodată în seamă dacă ar fi fost el însuși. Vă las pe voi să vă dați cu părerea de această poveste și dacă ea se transpune în realitatea zilelor noastre?

No comments:

Post a Comment