Saturday, October 31, 2015

Un Șofer De Camion Circula Cu Bena Ridicată - Stai Să Vezi Ce Pățeste Când Intra-n Intersecție !!!

Acum câțiva ani de zile mai precis în anul 2008 a avut loc un incident grav în zona localității Tâncăbești datorat unui șofer de basculantă a cărei benă aparent s-ar fi ridicat și a acroșat o pasarelă construită peste Drumul Național 1. După ce veți viziona imaginile din videoclipul de mai jos vă veți da seama de consecințele grave care pot rezulta în urma unei astfel de neatenții precum a pățit-o și acest șofer de basculantă.

După cum puteți vedea acest șofer circula cu basculanta cu bena ridicată. În mod normal chiar dacă aceasta s-ar fi blocat în acea poziție el ar fi trebuit să oprească imediat și să rezolve problema sau să ceară asistență asta pentru că reprezenta un pericol pentru ceilalți participanți la treafic.

Bineînțeles că acesta nu a luat nici unul dintre aceste lucruri în considerare și a continuat să conducă basculanta în trafic până a ajuns într-o intersecție aglomerată unde s-a întâmplat fatalitatea. Aici bena basculantei a agățat firele de înaltă tensiune și dacă vă așteptați poate ca acestea să fie smulse sau rupte puteți vedea cum faptul că sunt foarte rezistente a determinat ca basculanta să se răstoarne în mijlocul intersecției.

Incidentul este regretabil dar principalul vinovat este după părerea mea șoferul care nu a luat o decizie înțeleaptă și a ales să continue deplasarea cauzând pagube dintre cele mai mari și blocând intersecția unde s-a răsturnat chiar în mijlocul zilei la o oră de vârf când zona era circulată excesiv.

No comments:

Post a Comment