Thursday, October 22, 2015

Mirele O Părăsește Pe Mireasă În Mijlocul Dansului Mirilor - DAR Stai Să Vezi Când Intră Socru Mic În Scenă !!!

Ziua nunții este pentru majoritatea oamenilor una dintre cele mai însemnate momente din viața acestora, pentru mulți chiar cel mai important. Așadar toți vor ca în această zi să fie totul pur și simplu perfect și bineînțeles să fie în centrul atenției invitaților. Unul din cele mai așteptate momente ale unei asemenea zile este evident dansul mirilor care are loc înainte de începerea petrecerii de seara. Dacă majoritatea cuplurilor preferă un vals clasic sau un dans care nu îi solicită foarte mult, există de partea cealaltă cei care încearcă tot felul de coregrafii sau au anumiți invitați surpriză care iau parte la acest dans. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și probabil veți vedea cel mai neobișnuit dans al mirilor pe care l-ați întâlnit în ultima vreme.

Din diferite motive oamenii au ajuns să se plângă că trebuie să meargă la nuntă. Poate că sunt geloși că persoana respectivă și-a găsit în sfârșit alesul sau aleasa inimii, poate că nu au de gând să își înnoiască garderoba pentru un asemenea eveniment sau poate pur și simplu nu vor să se deplaseze o distanță considerabilă pentru o ”simplă” nuntă. Dar celor care sunt așa morocănoși le vine în întâmpinare dansul mirilor de la această nuntă. Așadar nu știți niciodată ce puteți pierde și e păcat să ratați un asmenea moment care vă spun sincer e capabil să vă bine dispună o perioadă îndelungată de timp.

Totul începe pe o melodie clasică pentru un dans “Don’t Stop Believin’ (Midnight Train)” cântată de trupa rock Journey dar totul ia o întorsătură ciudată când muzica se schimbă și în ring apare socrul mic, tatăl miresei, care are o reprezentație de zile mari în fața invitaților și se dezlănțuie fără să aibă nici cea mai mică inhibiție.

No comments:

Post a Comment