Saturday, October 17, 2015

A Sărit LA Bătaie În Trafic Dar Stai Să Vezi Surpriză Cine Se Afla În Mașina !!!

Aglomerație, aglomerație, aglomerație! Asta este cuvântul pe care îl auzi din ce în ce mai des din gura șoferilor atunci când îi întrebi cum a fost drumul. Odată cu aceste probeme apărute în drumul către destinație aceștia își pierd foarte ușor răbdarea și de multe ori au loc în trafic incidente datorate acestui fapt. În imaginile de mai jos veți vedea o situație similară cu ce am descris mai înainte decât că deznodământul nu este unul așteptat.

Un bărbat aflat într-un autoturism ce se deplasa în coloană pe un drum extrem de aglomerat s-a enervat probabil că așteaptă foarte mult în coloană și a hotărât să-și verse supărarea pe șoferul cu caminonetă aflat în față. Așadar acesta s-a dat nervos jos din mașină și s-a îndreptat amenințător spre ușa acestuia. Dar când a ajuns în dreptul geamului a avut parte de o supriză neașteptată.

Pe bancheta din spate a camionetei se afla un câine care a scos capul în întâmpinarea acestuia. Evident că neavându cu cine să discute bărbatul s-a lăsat păgubaș mai ales că acest câine era unul destul de fioros și nu era cazul să mai creeze vre-un conflict cu stăpânul lui care putea fi imediat apărat.

Un astfel de comportament nu este un exemplu de urmat în ciuda situației hilare care s-a creat putea să se ajungă la violențe fizice pe niște motive care nu aveau nici un temei. Așadar tot ceea ce trebuie să faceți atunci când vă aflați la volan și sunteți blocat într-o asemenea coloană este să vă relaxați și să nu vă pierdeți calmul pentru că nu aduce nimic bun un asemenea lucru.

No comments:

Post a Comment