Monday, October 5, 2015

Un Mire Își Așteaptă Mireasa Cu Ochii Închiși - Când Aceasta Apare Ceva NEAȘTEPTAT Se Întâmplă !!!

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente care pot exista pe parcursul vieții unui om. Lucrul acesta nu îl poate nega nimeni și de aceeea majoritatea aleg să își petreacă aceasta zi alături de toate persoanele apropiate pentru a se bucura împreună de eveniment.

Dar pentru a face această zi cu adevărat specială unii aleg să pună în fața invitaților o surpriză care să le amintească de această zi specială pentru ei. Această surpriză este fie ea un dans al mirilor special cu totu diferit de cel clasic, fie un dans al cavalerilor de onoare, fie aleg să cânte o melodie persoanei cu care își va uni destinele și multe altele. În cazul videoclipului de mai jos surpriza este una muzicală dar de-a dreptul emoționantă.

Mirele a ales să o impresioneze pe aleasa inimii sale și pe cei de față cu o melodie de dragoste interpretată în ce mai autentic mod plin de emoție și bucurie că o va avea alături de el pentru tot restul vieții. Aceasta apare la braț cu tatăl ei și este de-a dreptul impresionată de surpriza pe care jumătatea ei a ales să i-o facă.

Pe fața tuturor celor aflați la acest eveniment atât de special se citește emoția cu fiecare clipă în care mirele cântă piesa mai departe. Cea mai emoționată este bineînțeles mireasa după cum se poate vedea și în imagini. Acesta este un exemplu despre cum să îi faci o surpriză persoanei dragi chiar în ziua nunții pe care mulți nu se încumetă să o facă dar după ce vor vedea aceste imagini și cât de frumos este un astfel de moment poate cei ce în viitor vor face nuntă se vor gândi să schimbe tiparul clasic cu unul asemănător cu acesta.

No comments:

Post a Comment