Saturday, October 31, 2015

Și-a Luat Mobilă De Bucătărie Dar A Montat-o În Dormitor - Când Am Văzut Ce Iese Am Zis Că Nu E Adevărat !!!

În zilele noastre în magazinele mari se găsesc obiecte de mobilier pe toate gusturile. Acestea sunt de la cele mai accesibile prețuri până la anumite valori pe care nici măcar nu le poți privi nici vorbă de cumpărat. În cele ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cum un bărbat a realizat cea mai utilă și mai inedită piesă de mobilier cumpărând câteva rafturi de bucătărie foarte ieftine.

Acesta a luat de la Ikea câteva rafturi pentru bucătărie. Ajuns acasă cu ele le-a dus direct în dormitor și lucrul asta a părut foarte ciudat, dar stați să vedeți ce l-a dus mintea mai departe. Întotdeauna el și-a dorit un pat asmenea celor regale în care să poate să stea la o înălțime mai mare decât într-unul obișnuit.

Așadar el a format din aceste dulapuri de bucătărie un dreptunghi împreună cu doi pereți ai camerei și a început să construiască un pat pe care pur și simplu nu ai cum să nu ți-l dorești. Acest pat este unul multifuncțional având un spațiu imens de depozitare sub el și o formă pe care cu siguranță nu ai mai întâlnit-o

Soția acestuia a fost pur și simplu încântată de patul pe care bărbatul ei l-a construit. Acesta este ca un adevărat pat regesc atât prin dimensiuni dar și prin aerul pe care ți-l dă atunci când observi spre exemplu treptele create tot din mini-dulapuri de bucătărie cumpărate de la Ikea.

No comments:

Post a Comment