Saturday, October 10, 2015

Cum Arată O Autostradă Cu 50 De Benzi În China La O Oră De Vârf !!!

Aproape orice șofer are două mari bătăi de cap când vine vorba de a merge cu mașina. Prima dintre ele este atunci când este oprit de poiție și este amendat iar a doua este atunci când traficul este atât de aglomerat încât nu poate să ajungă în timp uti la destinația aleasă. Fiecare dintre ele este la fel de sâcâitoare dar în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ceva de neimaginat într-o țară ca a noastră spre exemplu.

Numărul mașinilor a crescut probabil în ultimele două decenii exponențial. Dacă în jurul anilor 90 puteai să numeri pe degete țările cu o infrastructură adecvată și cu un număr impresionant de mașini pe măsură ce ne-am aporpiat de zilele noastre tot mai multe țări au creat cadru necesar desfășurării unui trafic intens și așa au apărut din ce în ce mai multe mașini pe drumurile acestora.

Dacă vreodată v-ați plâns de traficul intens de pe străzile din România după ce veți vedea următoarele imagini nu vă veți mai plânge niciodată. În China țară care s-a dezvoltat economic într-un mod fabulos în ultima decadă au apărut și cele mai mari proiecte de infrastructură de la nivel mondial. Așadar după cum puteți vedea există autostrăzi care au nu mai puțin de 50 de benzi ceva unic la nivel mondial.

Dar iată că și cu o asemnea infrastructură traficul extrem de aglomerat face ca la o oră de vârf să fie un adevărat calvar pentru șoferi. Milioane de mașini rămân blocate pur și simplu și este nevoie de câteva ore bune pentru descongestionarea acestuia. Așa că dragi șoferi din România aparent se poate și mai rău decât la noi.

No comments:

Post a Comment