Tuesday, October 20, 2015

L-a luat Horia Brenciu La Mișto Când A Văzut Ce Are Pe Cap - DAR Când A început Să Cânte Le-a Închis Gura La Toți !

Concursul X Factor România se află deja la al cincilea sezon și lupta pentru marele premiu se anunță din ce în ce mai crâncenă asta pentru că la audiții s-au înscris din ce în ce mai multe persoane cu un real talent la muzică. Juriul care a devenit deja veteran aflându-se în această componență deja de 2 sezoane este din ce în ce mai critic și a lăsat acasă și concurenți care aveau experiență artistică.

După cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos o voce impecabilă nu este de ajuns pentru a accede în fazee următoare ale competiție, este nevoie și de alte lucruri unii dintre inventatorii acestei emisiuni l-ar numi factorul X al concurenților dar acesta poate cuprinde o mulțime de trăsături de la prezență artistică, gestică, stăpânirea emoțiilor în fața juriului și multe altele.

Concurentul acesta a dat dovadă de mult mai mult decât voce atunci când a apărut în fața juraților. Deși recunoaște că nu a vrut în mod special să participe la acest concurs fiind mai degrabă împins de un bun prieten, Andrei Ioniță a făcut senzație pe scena de la X Factor România. Tânărul originar din Republica Moldova i-a impresionat pe jurați încă de la prima discuție pe care au avut-o față în față.

A urmat mai apoi momentul artistic în care Andrei a luat o celebră piesă populară a păstrat doar refrenul și versurile le-a compus singur. Interpretarea a fost impecabilă și cu un patos rar întâlnit la concurenții obițnuiți. Prin dorința și talentul lui a obținut biletul de trecere mai departe în faza următoare a specatcolului unde concurența este una și mai mare.

No comments:

Post a Comment