Tuesday, October 13, 2015

Trei Gimnaste Execută Un Număr La Sol Care Îți Taie Respirația !!!

Gimnastica este unul dintre cele mai frumoase sporturi care pot exista aceasta datorită faptului că pe lângă mișcările de mare precizie pe care sportivii le exectută se dă dovadă și de foarte mult fair-play ceea ce în zilele noastre nu se poate spune în alte sporturi mai ales cele pe echipe. Chiar dacă gimnastica pare un spor individual veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos că nu mereu se întâmplă acest lucru și că sunt momente în care gimnastica îți arată ce înseamnă cu adevărat o echipă.

Chiar dacă România are o foarte bună reputație a nivel internațional la acest sport fiind într-o vreme chiar națiunea care domina întreaga lume mai ales în competițiile fetelor am ales acest clipul acesta în care echipa Ucrainei de gimnastică acrobatică prezintă un număr extrem de interesant cu foarte multe acrobații și elemente de dificultate ridicată.

Din capul locului trebuie să vă spunem că acest număr face parte din coregrafia pentru Campionatul Mondial unde acestea s-au clasat ”doar” pe locul trei în urma echipelor Rusiei și Marii Britanii, dar mulți dintre specialiști le-au dat pe ucrainience câștigătoarele morale ale acestei competiții.

Întotdeauna trebuie apreciat un astfel de sportiv asta datorită mai ales sacrificiului pe care îl face pentru a putea să se prezinte în acest fel în fața publicului. Timpul pe care antrenamentel îl ocupă în viața unui gimnast sau gimnaste este foarte mare de multe ori aceștia neavânt practic timp pentru propria viață. Sacrificiile sunt enorme mai ales că orice greșeală poate însemna puncte pierdute mai ales în fața unui juriu care de obicei este extrem de exigent și nu trece cu vederea nici cea mai mică ezitare.

No comments:

Post a Comment