Thursday, October 8, 2015

A Umplut 66000 de Pahare cu Apă Unul Câte Unul - Rezultatul Final Mi-a Dat Imaginația Peste Cap !!!

Artiștii zilelor noastre nu mai sunt înclinați spre creația clasică fie că este vorba de un efect vizual cum ar fi cazul unui tabou în metoda clasică sau un efect acustic cum ar fi muzica produsă cu ajutorul unui instrument deja cunoscut și foarte utilizat. Nu în aceste vremuri artiștii au o libertate mai mare de exprimare și pot să folosească și alte metode la care poate alții nici nu s-au gândit vreodată pentru a-și arăta stările și alte trăiri și a crea opere de artă în adevăratul sens al cuvântului.

În cele ce urmează veți putea vedea un astfe de artist care a împins arta până la extremele ei. Pentru a își crea opera acesta a ales să utilizeze doar pahare de pastic pe care le-a umplut ulterior cu apă și a creat probabil una dintre cele mai neașteptate imagini pe care le puteai vedea făcute în această tehnică.

Proiectul acesta a fost inițiat de cei de la BELO Studio și chiar dacă a fost o muncă titanică pentru așezarea și umplerea celor 66 de mii de pahare la sfârșit opera care a ieșit a meritat toate eforturile. Artistul a fost ajutat bineînțeles de o mână de asistenți pentru că unei singure persoane i-ar fi fost probabil imposibil să termine la timp acest proiect.

Un aspect foarte impresionant a fost acela că fiecare pahar a fost pus unul câte unul în acest proiect și la final toate au dezvăluit o imaginie care ii va inspira pe toți cei ce o vor vedea și anume viața la începuturile ei. Vă recomand și dumneavoastră să vizionați rezumatul acestei munci titanice și rezultatul final care este după cum am precizat și mai sus de-a dreptul impresionant și nemaivăzut.

No comments:

Post a Comment