Thursday, October 15, 2015

A Creat O Copie După Ciocanul Lui Thor Și I-a Pus Pe Oameni Să-l Ridice, DAR Stai Să Vezi Surpriză !!!

Cine nu a auzit până acum de celebrul personaj din mitlogia nordică Thor. Acesta este considerat urmașul lui Odin și era în fapt zeul naturii înconjurătoare, al fulgerelor dar și al războiului. Puterea lui Thor stătea în obiectele lui indispensabile dintre care cel mai impresionant și cel mai cunoscut este ciocanul magic al acestuia care purta denumirea de Mjollnir. Acest ciocan putea fi mânuit doar de cel căruia îi aparținea adică doar zeul Thor putea beneficia de puterea lui infinită.

În imaginile de mai jos veți putea vedea cum un inginer celebru pentru canalul său de Youtube ”Sufficiently Advanced” a încercat și veți vedea chiar a reușit să creeze o replică aproape fidelă a ciocanului legendar. Acesta s-a folosit de cunoștințele sale în domeniul electromagneticii și a realizat un ciocan cu care a ieșit în stradă și i-a pus pe trecători să încerce să-l ridice de la pământ.

Bineînțeles că toți s-au înghesuit cu gândul că vor putea ridica un astfel de ciocan dar acesta a rămas de neclintit, ba mai mult bărbatul le arăta din când în când că ciocanul nu îl ascultă decât pe el și doar el este singurul care îl poate ridica.

La final însă le-a dezvăluit tuturor secretul care consta în senzorul de amprentă plasat pe coada ciocanului și care era setata pentru amprenta degetelor sale astfel că ciocanul electromagnetic se dezactiva de fiecare dată când acesta punea degetul în zona specială de pe ea. Experimentul acestuia i-a adus o recunoaștere mai mare decât se aștepta clipul adunând milioane de vizualizări în doar câteva zile de la publicarea acestuia pe internet.

No comments:

Post a Comment