Friday, October 30, 2015

Dansul De Acum 20 De Ani Al Lui Patrick Swayze Împreună Cu Soția Sa Îți Dă Peste Cap Imaginația !!!

Patrick Swayze a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Acesta s-a născut în anul 1952 pe data de 18 august în orașul american Houston și a murit în 2009 în Los Angeles. Puțini știu că pe lângă actor acesta a fost și un foarte bun dansator. Dovadă cea mai bună o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos unde vă dau cuvântul meu de onoare că de a Fred Astaire nu am mai văzut o asemenea lejeritate și pasiune în mișcări.

Reprezentația pe care acesta a dat-o a fost alături de soția sa la evenimentul ce s-a desfășurat în Monte Carlo ”World Music Awards” din anul 1994. Momentul oferit de cei doi a atras admirația tuturor celor prezenți și a intrat în istorie ca unul dintre momentele de seamă ce au avut loc pe scena acestui celebru eveniment ce se desfășoare an de an.

Mișcările care i-au făcut celebrii pe cei doi au fost executate pe melodia faimoasei Whitney Houston ”The man that i need”. Aceasta s-a potrivit ca o mânușă coregrafiei celor doi. Și aptitudinile lor de dansatori s-au văzut prin faptul că parcă pluteau în unele momente atât de lejer se miscau și cu atâta naturalețe. Probabil că în lunga lor căsnicie atipică unu cuplu la Hollywood acesta este și lucrul care i-a ținut mereu aproape și atât de îndrăgostiți unul de celălalt: dansul.

Pe bună dreptate Patrick Swayze a rămas în mintea tuturor ca unul dintre cei mai mari actori dar și cei mai mari dansatori de peste ocean. Pasiunea acestuia pentru actorie dar mai ales pentru dans după cum se poate vedea este una cum rar întâlnim chiar și în zilele noastre.

No comments:

Post a Comment