Wednesday, October 7, 2015

Microsoft A Lansat Laptopul De 2 Ori Mai Tare Decât Orice MacBookPro De La Apple !!!

Zilele acestea a avut loc o lansare care se vrea a fi cea mai importantă pe anul acestea în ceea ce privește domeniul tehnologiilor ce cuprind laptopurile, tabletele și smartphone-urile. Această lansare a aparținut gigantului american Microsoft care s-a gândit că este timpul să vină cu o noutate pe piață pentru a face față concurenților mult mai înaintați în ceea ce privește tehnologiile enumerate mai sus și anume Google și Apple. Urmăriți în imaginile din videoclipul de mai jos cât de interesant este acest nou produs lansat de cei de la Microsoft.

Cei de la Microsoft se laudă că cei ce vor alege produsul lor denumit Surface Book vor reuși performanțe mult mai mari decât în cazul utilizării unu MacBookPro de la Apple, produsul lor fiind cu 50% mai rapid. Prețurile unui astfel de produs pornesc de la 1499 de dolari. Acesta este primul laptop produs în istorie de compania Microsoft și este destinat bineînțeles sistemului de operare windows 10.

Ca o particularitate care vrea să distrugă concurența și să îi depășească pe cei de la Apple precum și pe cei de la Google, Microsoft a venit cu ideea de a integra în acest laptop și o tabletă aceasta fiind de fapt ecranul laptopului având în componență elemente care o fac să funcționeze individual fără tastatură.

Tot în cadrul acestui eveniment de lansare Microsoft a venit cu două versiunui pentru smartphone și anume produsul Lumia care încearcă să se apropie și în acest domeniu de cei de la Apple dar le va fi probabil imposibil să ajungă vreodată la nivelul acestora în ceea ce privește acest segment pe care iPhone conduce detașat piața.

No comments:

Post a Comment