Saturday, October 3, 2015

Părea O Canapea Obișnuită, DAR În 3 Secunde Se Transformă În Ceva Nemaivăzut !!!

V-ați confruntat probabil de multe ori cu o problemă destul de jenantă atunci când ați avut musafiri și aceștia au trebuit să rămână peste noapte din anumite motive la dumneavoastră. Atunci ați realizat că nu este destul loc pentru toată lumea și că pe canapeaua dumneavoastră din sufragerie nu încape decât o persoană. În cele ce urmează veți vedea o invenție menită să vină în ajutorul dumneavoastră cu utilitatea și cu spațiul pe care îl economisiți datorită ei.

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipu de mai jos este o invenție a unui producător de mobilă din Grecia ce se numește Proteas. Aceștia s-au gândit la nevoile clienților și după un studiu îndelungat au ajuns la concluzia că este nevoie pe piață de o canapea care să nu fie doar o simplă canapea ci să se transforme și într-un pat. Veți spune ce banal orice canapea se poate transforma într-un pat. Nu este un pat obișnuit, această canapea se transformă într-un pat supraetajat.

Tot ce trebuie să faceți este să dați pernele de care vă sprijiniți spatele la o parte și apoi trageți de mânerul obișnuit care de obicei face canapeaua un pat dublu. De data aceasta sistemu ridică suprafața canapelei în sus iar de jos se mai trage o tijă care proptește o scară și crează acces direct la patul de sus. Salteaua de jos se află în partea ascunsă a canapelei și aceasta se ridică punând în funcțiune astfel al doilea pat.

Invenția aceasta este ideală pentru cei care au adesea musafiri dar si pentru studenți care într-o cameră de cămin de dimensiuni mici reduc spațiul ocupat de două paturi simultan cu această nouă invenție. Produsul se găsește deocamdată doar pe piața europeană și trebuie comandat direct de pe site-ul producătorului.

No comments:

Post a Comment