Friday, October 30, 2015

Bărbatul Asta Încearcă Să Iasă Din Magazin Fără Să Plătească - Stai Să Vezi Ce Lecție Primește !!!

În ultimii ani au apărut din ce în ce mai multe supermarketuri în întreaga lume. Chiar dacă în Statele Unite ale Americii acestea existau de zeci de ani o singură problemă nu a putut fi rezolvată nici până acum și anume cea a infractorilor care pot să fugă oricând fără să plătească. Urmăriți în imaginile videoclipului de mai jos un caz asemănător petrecut în urmă cu câteva zile într-un supermarket din Statele Unite ale Americii.

Bărbatul din imagini a considerat că poate să facă cumpărăturile pe gratis și a fost surprins de camerele de supraveghere cum încerca să iasă sfidător din magazin fără să plătească. Acesta a profitat de faptul că ofițerul de securitate nu era în preajma ușii de ieșire din supermarket și s-a repezit asupra acesteia.

Vânzătoarea afată la casă a rămas siderată de gestul acestuia și fără să mai stea pe gânduri a luat-o la fugă după el aplicându-i în primă fază o corecție fizică iar mai apoi trăgându-i din mâini tot ceea ce luase și nu vroia să le plătească. Acesta speriat de reacția femeii și panicat că s-ar putea să alarmeze și alți clienți sau poate apărea ofițerul de securitate a luat-o la fugă fără nici o pradă.

Astfel de incidente sunt într-adevăr regretabile iar într-o lume normală nu ar trebui să existe. Cu toate acestea trebuie să remarcăm curajul de care a dat dovadă această angajată care în mod normal nu avea astfel de atribuțiuni și putea să invoce foarte ușor teama de a interveni mai ales într-un conflict cu un bărbat. Aceasta casieriță este cu adevărat o eroină a zilelor noastre.

No comments:

Post a Comment