Sunday, October 11, 2015

Ce Se Întâmplă Atunci Când O Femeie Beată O Ia Razna La Volan !!!

Printre cauzele principale ale accidentelor rutiere petrecute la nivel mondial se numără și consumul de băuturi alcoolice de către șoferi înainte să se urce la volan. Acest lucru este o dovadă de inconștiență din partea acestora deoarece reflexele și atenția se reduc la minim atunci când o persoană se află sub influența băuturilor alcoolice. După cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos mai sunt și alte probleme pe care le cauzează consumul de băuturi alcoolice de către șoferi.

O șoferiță care se afla sub influența băuturilor alcoolice a creat un adevărat dezastru într-o intersecție. Incidentul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii unde o șoferiță a unui autoturism marca Honda 4x4 a fost foarte aproape să omoare patru persoane aflate într-o mașină care circula regulamentar.

Șoferița a pătrus în intersecție din partea stângă unde se afla așteptând regulamentar la semafor mașina care va deveni în scurtă vreme victima preferată a șoferiței amețite de aburii alcoolului. Aceasta a trecut mai întâi peste un stâlp care avea un semn de circulație și mai apoi s-a oprit în mașina care avea montată o cameră de supraveghere a traficului în interior. Avertizată de șoferița mașinii să se oprească aceasta nu a ascultat și a vrut să fugă de la locul accidentului.

A încercat să dea cu spatele în mare viiteză dar la doar câteva secunde a gonit în trombă în direcția unde se afla mașina lovită inițial lovind-o cu o putere și mai mare. Acest incident a declanșat o adevărată panică în interiorul mașinii lovite unde se aflau și doi copii mici.

No comments:

Post a Comment