Tuesday, October 27, 2015

Majoreta Asta A Avut Parte De Un Moment În Fața A Mii De Oameni Pe Care Nu-l Va Uita Niciodată !!!

În Statele Unite ale Americii orice meci de baschet are pe lângă jocul propriu zis și alte atracții ale serii făcând din el un adevărat spectacol. Dansul majoretelor, concursurile de aruncat la coș organizate de sponsori, precum și celebra cameră care te urmărește și te obligă să dansezi toate fac deliciul publicului. Dar în imaginile din videoclipul de mai jos spectatorii au avut parte de o surpriză și mai mare ce a avut-o în centru pe una dintre frumoasele majorete.

În pauza unui meci în care echipa Orando Magic juca pe teren propriu, majoretele intră în scenă și oferă spre deliciul spectatorilor un dans care le pune în evidență atât talentul la dans dar și formele lor perfecte. Imediat după terminarea momentului artistic acestea se îndreaptă spre ieșirea de pe terenul de joc dar una dintre ele rămâne în urmă și are parte de un moment pe care nu-l va uita toată viața.

Chiar la ieșirea de pe teren se afla în genunchi prietenul ei care avea o cutiuță cu un inel. Evident era o cerere în căsătorie și acesta a vrut să o facă în fața a mii de oameni pentru ca iubita lui să nu uite niciodată ziua în care a spus primul ”Da”. Vizibil emoționată majoreta a întins mâna tremurând pentru a primi inelul pe deget.

Astfel de momente au mai fost văzute pe terenurile de joc și e cu atât mai emoționant cu cât cererea are loc în fața a mii de oameni care evident că așteaptă un răspuns afirmativ din partea fetei întotdeauna. Trecând la o parte peste acest aspect ideea în sine este de a cere în căsătorie persoana iubită printr-un gest ieșit din comun.

No comments:

Post a Comment