Wednesday, October 21, 2015

Uite Ce Se Pățești Dacă Dai O Sticlă De Whiskey Blană Pe Gât !!!

Consumul de alcool este unul dintre cele mai răspândite vicii la nivel mondial. Astfel că o persoană din două consumă alcool cu regularitate. Dar există și persoane care fac din acest lucru o bravură și vor să se de cât mai interesanți în fața prietenilor. Este cazult bărbatului din imaginile din videoclipul de mai jos care a vrut să fie cel mai cel și s-a hotărât să facă un lucru extrem de inconștient.

Așadar tânărul acesta originar din Țara Galilor nu este la prima ispravă de acest gen dar de această dată s-a întrecut pe sine însuși la capitolul inconștiență. Se poate vedea și pe imagini cum acesta consumă 1 Litreu de whiskey în doar câteva secunde. Pentru un om care nu consumă cu regularitate o astfel de băutură această cantitate este aproape fatală.

Chiar dacă scepticii spun că după terminarea filmulețului acesta ar fi vomitat instant, tânărul a comentat apoi și a spus că nu a fost cazul dar că s-a simțit rău până a doua zi dimineață evenimentul desfășurându-se la primele ore ale zilei mai precis în jurul orei 9:30. ” Am fost TERMINAT” a adăugat acesta într-un comentariu.

Videoclipul a devenit viral pe internet și într-un interviu acordat pentru Daily Mail acesta a spus că nu ar fi vrut să facă un act de bravadă în fața prietenior și a dat asigurări că a fost foarte norocos că a scăpat după acest eveniment întreg și că nu recomandă nimănui să facă așa ceva vreodată pentru că ” E Groaznic”!

No comments:

Post a Comment