Monday, October 19, 2015

Elefantu Asta Face Un Gest Ce Îți Va TOPI INIMA Atunci Când Vede Că Stăpânul Său E Atacat !!!

După cum bine știți planeta noastră este casa pentru o mulțime de ființe care mai de care mai extraordinare. Oamenii au reușit să domesticească și să facă multe din aceste ființe să aibă un comportament pe care nu l-ai fi așteptat vreodată din partea lor. După ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos veți înțelege cu adevărat la ce m-am referit.

Faceți mai întâi cunoștință cu Thongsri acesta este un elefant în vârstă de 17 ani care cântărește câteva tone și care după cum veți vedea are o inimă mai mare decât orice ființă de pe pământul acesta. El a fost toată viața îngrijit de bărbatul din imagini care a avut grijă ca de un copil și s-a atașat enorm de prietenul lui uriaș.

Îngrijitorul a simulat împreună cu un prieten de-al său o altercație chiar în zona unde se odihnea Thongsri și imediat după ce a fost pus la pământ. Elefanul s-a ridicat simțind primejdia și s-a îndreptat amenințător spre zona unde îngrijitorul era la pământ. Bărbatul agresor văzând că nu e de joacă a luat-o la fugă dar elefantul nu l-a urmărit mai departe ci a făcut un gest ce a topit inima milioanelor de oameni care au vizualizat acest videoclip în doar câteva zile. Acesta s-a apropiat de bărbatul care l-a îngrijit toată viața și s-a asigurat că totul este în ordine cu el și că îl protejează învârtindu-se în jurul său iar mai apoi l-a ajutat să se ridice.

Gestul elefantului ne arată că nu numai oamenii au un suflet bun ci și animalele iar asta ar trebui să ne dea de gândit mai ales atunci când vrem să facem o acțiune împotriva lor fie să le lovim sau să necomportăm necorespunzător. Aceste ființe sunt la fel ca noi și ar trebui să le tratăm ca atare drept urmare vedeți acestea arată o recunoștință celor ce au un comportament minunat în fața lor.

No comments:

Post a Comment