Saturday, October 10, 2015

Dacă Și Tu Ții Telefonul Mobil În Buzunar Uită-te La Asta - Îți Va SALVA VIAȚA !!!

Telefoanele mobile au devenit în zilele noastre un obiect indispensabil. Există din ce în ce mai puțini oameni care nu au un asemenea dispozitiv după ei și care de obicei îl poartă în geantă sau într-un buzunar. Dar probabil că nimeni nu s-a gândit la ce pericole ești expus atunci când ții un telefon mobil în buzunarul de la haine. Pentru aceasta va trebui să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și cu siguranță vă veți schimba locul unde țineți telefonul de acum încolo.

Bărbatul din imagini a realizat un experiment prin care arată cât de periculos este un Smartphone. Acesta a scos bateria de la un astfel de telefon și a început să o înțepe cu vârfu unui cuțit. După câteva lovituri repetate aceasta s-a autoincendiat iar în câteva secunde nu a mai rămas nimic din ea.

Veți spune probabil că acest lucru este imposibil să vi se întâmple dumneavoastră mai ales că nu poate să se înțepe singură bateria. Există însă riscul să vă loviți de un obiect mai dur sau ascuțit exact cu zona în care țineți telefonul. Gândiți-vă atunci ce rapid s-a autodeclanșat reacția bateriei și cât de rău puteți să suferiți de pe urma unui astfel de incident.

Așadar mulți specialiști spuneau că telefoanele de ultimă generație sunt dăunătoare pentru organism datorită radiațiilor emise dar o mai mare problemă ar fi cea pe care v-a prezentat-o în aceste imagini. În plus de asta este mai bine să previi decât să aștepți să se întâmple un eveniment neplăcut și abia apoi să găsești o soluție, așa că ai grijă chiar din momentul acesta unde ții telefonul mobil.

No comments:

Post a Comment