Tuesday, October 20, 2015

Bebelușul A Adormit Instant, DAR Nu Mă Așteptatm La Așa Ceva Din Partea Cățelului !!!

E în regulă acum dacă vei vedea acest videoclip o să fii bucuros că ai văzut cele mai înduioșătoare imagini vreodată. Trebuie să recunosc faptul că există o mulțime de clipuri emoționante pe internet dar acesta e întrece pe toate de departe și asta cu siguranță mi-o veți confirma și voi după ce veți urmări imaginile de mai jos.

Nimic nu pare neobișnuit la prima vedere atunci când mămica dă drumul la camera de filmat pentru a își înregistra puișorul cum adoarme, dar ceea ce se întâmplă la final dă acea notă de duioșie și de dragoste nemărginită acestor imagini. Priviți cu atenție reacția cățelușului în fața noului venit în familie și veți înțelege de ce trebuie să iubim animalele precum ar fi unul dintre noi, tocmai pentru aceste momente emoționante pe care ni le oferă din tot sufletul lor.

Bebelușul după cum vă spuneam este filmat de părinți cum trage un pui de somn după-amiaza, dar cățelușul se află și el într-o avansată stare de oboseală. Însă acesta mai întâi se asiguăr că totul în jurul celei mici este în ordine iar mai apoi cu un gest ce îți va topi inima își sprijină căpșorul de gâtul acesteia și se pregătește să tragă și el un binemeritat somn.

Dacă v-a plăcut acest clip și vi s-a părut dulce și emoționant atunci vă invit să îl distribuiți și celor dragi vouă fie că sunt membri ai familiei sau prieteni pentru a se bucura și ei de duioșia și frumusețea acestui moment unic aș putea spune eu imortalizat pe camera de filmat.

No comments:

Post a Comment