Thursday, October 29, 2015

Un Bătrânel Îi La Înjurături Pe Băieții Din Cartier - Stai Să Vezi Reacția Acestora !!!

Doi bărbați au încercat să facă un experiment social într-un cartier rău famat dintr-un oraș american. Aceștia au mers în mijlocul unor grupuri de așa ziși băieți răi de cartier și le-a propus să se bată în rap. Urmăriți întregul videoclip și o să vedeți cum îi ia prin surprindere simpaticul moșuleț din imagini.

Unul dintre cei doi s-a deghizat într-un bătrânel care se deplasa greu cu cadrul său. Celălalt i-a abordat și le-a spus că bunicul lui vrea să se bată în rime cu ei și că are 80 de ani dar e foarte capabil. Când l-au văzut a început râdeau de el toți că nu are despre ce să cânte și că nici măcar nu e în stare să lege câteva vorbe de bătut în rime nici nu se pune problema.

Și totuși când a dat drumul la muzică acesta a început cu o viteză care l-ar face invidios și pe cel mai tare raper. Băieților din cartier nu le venea să creadă ce aud, acesta pe lângă cuvintele normale aruncând și câteva experesii specifice zonei în care se afla. La sfârșit băieții l-au felicitat pe moșulică ce îi lăsase cu gura căscată.

Cu toate acestea cei doi bărbați nu au lăsat să planeze misterul în continuare și la sfârșit le-au spus că bătrânelul de fapt este un rap-er deghizat și că este de aceeași vârstă cu ei dar a vrut să vadă ce reacție au oamenii când un bătrân vine în fața lor cu ceva ce nu te aștepți din partea lui, un lucru neconvențional pentru un om aflat la acea vârstă.

No comments:

Post a Comment