Friday, October 16, 2015

Cum Să Îți Transformi Cauciucurile Vechi În Cauciucuri Noi De Iarnă !!!

Sezonul rece se apropie cu pași repezi și odată cu aceasta vor apărea și bătaile de cap pentru șoferi. Asta pentru că stim cu toți că odată ce a dat prima zăpadă traficul în țara noastră are de suferit considerabil se crează cozi interminabile, au loc fel și fel de evenimente. De multe ori șoferii sunt luați prin surprindere sau din neglijență și nu se pregătesc din timp cu anvelope de iarnă așa cum prevede legea.

Dar lipsa anvelopelor de iarnă poate fi pusă pe seama a mai multor cauze cum ar fi lipsa interesului, lipsa timpului mai ales datorat locului de muncă agomerat și să nu uităm poate una dintre cele mai importante cauze lipsa banilor care îi face pe români să-și riște viața în condițiile în care nu își echipează corespunzător mașinile.

De această bătaie de cap veți putea să scăpați acum mai ieftin și fără bătăi de cap decât credeați. Vă puteți transforma cauciucurile actuale în cauciucuri de iarnă aproape nou-nouțe asta fără să chetuiți nici un ban. Pare incredibil ceea ce zic dar urmăriți ce face acest bărbat și veți vedea că am dreptate. Fără efort prea mare și folosind doar un obiect de tăiat acesta își ajustează cauciucurile după bunul plac creând impresia că sunt abia luate din magazin.

Trebuie să știți că anvelopele de iarnă nu sunt obligatorii doar de la 1 noiembrie conform legii ci din momentul în care drumul pe care circulați necesită ca mașina dumneavoastră să fie echipată cu astfe de anvelope. Așadar dacă nu aveți timp sau resurse materiale să cumpărați anul acesta cauciucuri de iarnă noi le puteți transforma pe cele vechi în ceva asemănător.

No comments:

Post a Comment