Saturday, October 31, 2015

Un Grup De Elefanți Furioși Atacă În Plină Stradă Un Motociclist !!!

Când ne gândim la elefanți, ne gândim la ființele acelea greoaie pe care noi cei ce trăim în Europa le vedem foarte rar și în locuri special amenajate cum ar fi grădinile zoologice sau la circ. Dar iată că în unele părți ale lumii, elefanții trăiesc practic printre oameni și te poți trezi cu un elefant ziua în amiaza mare chiar pe drumul unde circul liniștit cu mașina.

După cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos situația de care vă vorbeam a avut loc zilele trecute când pe un drum din Thailanda în fața trecătorilor au început să apara un grup de elefanți. Aceștia nu dădeau semne să facă prea multă zarvă și te-ai fi așteptat să elibereze drumul și să își continue traseul prin pădure.

Lucrurile nu au stat întocmai așa. La un moment dat se poate observa că apare în cadru un motociclist care se pare că îi agită pe elefanți. Acesta în primă fază nu își dă seama ce pericol îl poate pândi și își continuă drumul fără să se îngrijoreze. Dar elefanții nu sunt de acord cu asta și într-o viteză la care nu te-ai aștepta din partea unui asemenea mastodont de câteva tone îl înconjoară pe sărmanul motociclist.

Acesta scapă motorul de sub control și se aruncă în șanț în încercarea de a scăpa de furia elefanților care l-au încnjurat și care erau gata de acțiune cu trompele lor dacă ar mai fi făcut vreo mișcare. Astfel se pare că elefantul nu este chiar atât de inofensiv pe cât își are renumele ci în situații precum aceasta poate fi de-a dreptul periculos mai ales datorită dimensiunilor sale.

No comments:

Post a Comment