Saturday, October 31, 2015

Primele Declarații Ale Martorilor După Tragedia Petrecută Într-un Club Din București !!!

În seara zilei de vineri 30 octombrie 2015 a avut loc un incendiu devastator într-un club din centrul Bucureștiului în urma căruia a fost înregistrate 30 de persoane decedate și peste 184 rănite, printre care unele dintre acestea extrem de grav. Evenimentul regretabil s-a întâmplat în timpul unui concert. Clubul Colectiv din strada Tăbăcarilor găzduia reprezentația trupei Goodbye to Gravity prilejutiă de lansarea unui album.

Incidentul a avut loc din cauza unor artificii care au fost date în timpul concertului. Scânteile acestora au incendiat buretele fonic de pe stâlpul din fața scenei după cum se poate vedea și în imaginea de mai jos postată de unul dintre participanții la concert pe facebook. Flăcările s-au extins cu repreziciune pe tavanul stabilimentului și de aici până la haos a mai fost doar un singur pas.

Conform primelor declarații ale martorilor pe care le puteți urmări și în imaginile de mai jos se pare că persoanele aflat eîn club au fost cuprinse de o panică în momentul în care au văzut dimensiunile nașteptate ale incidentului și au creat o îmbulzeală spre ieșirea din club, ieșire care se făcea doar pe una dintre ușile aflate la intrare deoarece cealaltă ușă era blocată și a fost deschisă ulterior.

În urma aceste imense tragedii care a zguduit întreaga Românie autoritățile au decretat doliu național pe durata a trei zile începând cu data de 31 octombrie 2015. Tot din declarațiile autorităților se pare că pentru evenimentul pirotehnic din acea seara nu exista nici un fel de autorizație din partea IGSU.

No comments:

Post a Comment