Thursday, October 1, 2015

A Auzit Zgomote Disperate De Sub Pavaj - Când A Săpat Și Am Văzut Ce Iese Mi-au Dat Lacrimile !!!

Imaginile din videoclipul de mai jos au făcut înconjurul lumii în doar câteva zile de când au fost publicate. Acestea au strâns aproape 4 milioane de vizualizări asta datorită poveștii extrem de emoționante, poveste petrecută în Rusia zilele trecute și pe care o puteți urmări și dumneavoastră în continuare.

Un bărbat a ieșit într-o dimineață în fața blocului din orașul său natal Rostov și a auzit niște sunete ciudate din direcția pavelelor din fața scărilor. Aceste zgomote se întețeau din ce în ce mai mult pe măsură ce cobora scările. Și atunci s-a gândit că e posibil ca ceva neobișnuit să fie sub acele pavele și că ar fi cazul să ia măsuri și să le îndepărteze pentru a scoate la iveală ce se află dedesubt.

A făcut rost de câteva unelte de la un vecin și a început să spargă pavajul și să sape în nisipul pe care acesta se sprijinea. Când a reușit în sfârșit să facă o gaură înspre scară a descoperit cu surprindere un cățeluș disperat care zăcea într-o gaură de sub acestea. Lui și celor prezenți nu le-au venit să creadă că așa ceva a fost posibil și cum a ajuns acel cățeluș amărât acolo unde putea să își găsescă sfârșitul dacă rămânea fără aer.

Se pare că în urmă cu câteva zile zona din față suferise câteva lucrări de reamenajare și că peste noapte cățelușul care era al nimănui și-a făcut culcuș în nisipul așezat pentru a susține pavelele. A doua zi muncitorii au acoperit toată zona fără să se mai uite dacă e ceva neobișnuit și astfel cățelul a sfârșit prin a fi blocat acolo. Cu toate acestea inexplicabil rămâne cum a supraviețuit deoarece locul fusese pavat cu 4 zie în urmă un timp enorm având în vedere că acesta practic a stat neimșcat acolo fără apă și fără mâncare și cu posibilitatea de a respira cu greu în spațiul acela.

No comments:

Post a Comment