Saturday, October 3, 2015

Și-a turnat două sticle de cola în păr - Când am văzut rezultatul am zis că nu-i adevărat !!!

Este pin internetul de o mulțime de metode alternative de a rezolva orice problemă în gospodărie și nu numai. Unele dintre ele funcționează de minune mai bine decât metoda clasică altele sunt adevărate eșecuri și a ajuns de multe ori să fie greu de făcut diferența sau altfel spus de a separa neghina de grâul bun.

O expertă în astfel de metode alternative ce vizează înfrumusețarea feminină este Ellko o tânără care are un canal de Youtube extrem de cunoscut în care explică trucuri doamnelor și domnișoarelor pentru a reuși să rămână cât mai mut timp frumoase și adorabile. În acest episode ea vrea să vadă dacă mitul conform căruia Coca-cola conține substanțe benefice părului este adevărat.

Probabil vă veți uita ciudat la ceea ce am zis mai ales că știți și dumneavoastră câte întrebuințări ciudate poate avea această celebră băutură carbogazoasă. De la curățatul ruginei de pe monezi sau mașini, curățatul vasului de toaetă și multe altele cine s-ar fi gândit că o astfel de substanță ar putea să aducă vreodată vre-un beneficiu organismului? Nimeni dar iată că vom vedea în acest clip dacă este sau nu așa.

După ce a utiizat două sticle de Coca-cola de 0,5 litri Ellko pare să fi deslușit misterul care plana asupra acestei băuturi răcoritoare și asupra utilității care o are în ceea ce privește părul. Aceasta se pare că funcționează cu adevărat și oferă părului o textură fină și mai mult decât atât veți putea obține un acele mici valuri ondulate ale părului drept care îți dau o imagine cu adevărat minunată. Așadar se pare că cea mai vândută băutură răcoritoare de pe Pământ și-a mai găsit o utilitate printre cele multe descoperite până acum și pare să se îndepărteze tot mai mult de ideea principală care a consacrat-o.

No comments:

Post a Comment