Monday, October 19, 2015

Doi Cerșetori Sunt Puși Să Facă Skandenberg Pentru Bani - Dar Priviți Reacția Bărbatului Din Stânga !!!

Doi tineri posesori ai unui canal de Youtube din Statele Unite ale Americii au hotărât să facă un experiment social cum nu a mai existat până acum. Pentru a pune în practică acest experiment au căutat în cea mai bogată metropolă de pe pământ doi oameni a căror soartă nu a fost foarte drăguță cu ei și anume doi cerșetori. După câteva zeci de minute aceștia au găsit doi bărbați fără adăpost care cerșeau pe străzile New York-ului.

S-au prezentat și i-au întrebat dacă sunt dispuși să meargă cu ei pentru că au șansa de a câștiga 100 de dolari. Aceștia bineînțeles că au acceptat mai ales că amândoi au recunoscut că nu avuseseră succes prea mare în acea zi și unul dintre ei chiar a precizat că sunt zile în care adună doar 6 dolari din care trebuie să supraviețuiască.

Aduși față în față acestora le-au fost arătați banii pe care îi va câștiga cel ce va fi mai puternic și va învinge într-o luptă dreaptă la skandenberg. Bărbatul cu tricou maro este cel care va câștiga acest duel dar imediat după ce încasează cei 100 de dolar face un gest incredibil. Acesta îi dă celuilalt 50 de dolari spunând că are la fel de multă nevoie de bani ca și el, și pe bună dreptate.

Cei doi bărbați care pregătiseră un premiu de consolare pentru învins sunt luați prin surprindere de gestul acestuia și le dau în final câte 100 de dolari fiecăruia pentru a-și putea lua mâncare un loc de dormit sau o pereche de pantaloni noi după cum spune unul dintre aceștia. Așadar iată că de multe ori persoanele care sunt mai în nevoie se dovedesc a avea un suflet mare.

No comments:

Post a Comment