Saturday, October 3, 2015

Ultima Fază A Meciului A Scăpat cu Poarta Goală Singur - REZULTATUL Îți SPARGE IMAGINȚIA !!!

Joi, pe 1 octombrie a avut loc o nouă etapă din grupele Europa League. O seară plină de fotbal care s-a încheiat cu multe partide interesante dar care la una dintre ele a avut parte probabil de ratarea sezonului. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și priviți ce se întâmplă în minutul 97 chiar la ultima fază, este antologic !!!

Partida cu pricina a fost cea dintre Braga și FC Groningen disputată pe terenul portughezilor. Aceștia au deschis scorul devreme și au condus cu 1-0 până la final când unul dintre jucătorii portughezi a profitat de ieșirea disperată a portarului advers în careul lor chiar la ultima fază. Acesta a pornit o cursă de peste 70 de metri în care a trecut și de ultimul fundaș advers care se afla la 50 de metri de poarta proprie însă dezonodământul nu a fost cel așteptat.

Jucătorul Bragăi stors de puteri nu a mai avut forță să tragă la poartă iar din spate un jucător al celor de la Fc Groningen a venit și a reușit să evite primirea încă unui gol. Rezultatul final al partidei a rămas 1-0, acesta ridicându-i pe portughezi pe prima treaptă a clasamentului grupei F din Europa League peste mult mai celebrii Olympique de Marseille.

Clasamentul este completat de cei de la Fc Slovan Liberec pe locul 3 cu 3 puncte la egalitate cu echipa franceză, iar pe ultimul loc se află cei de la FC Groningen care nu au reușit din păcate să obțină nici un punct în a doua competiție europeană ca importanță. Cu toate acestea lucrurile sunt departe de a fi hotărâte urmând încă patru etape în care efectiv se poate întâmpla orice și clasamentul se poate întoarce 180 grade.

No comments:

Post a Comment