Friday, October 9, 2015

Încearcă să vezi acest videoclip emoționant până la final !!!

Cu toată sinceritatea vă spun că de mult nu am văzut o secvență atât de emoționantă. Pentru a vă convinge încercați să vedeți videoclipul de mai jos până la final și să nu cedați, eu unul recunosc am cedat cand am văzut cum ursulețul pică în apă singur în încercarea de a scăpa din ghearele panterei, dar finalul a fost mult mai emoționant.

Imaginile care au adunat peste 42 de milioane de vizualizări pe Youtube fac parte din filmul franțuzesc ”L'Ours” ( Ursul) film care a avut premiera pe 19 octombrie 1988. ACesta a fost regizat de celebrul regizor francez Jean-Jacques Annaud. Povestea acestui film a fost inspirată de romanul The Grizzly King scris de James Oliver Curwood. Filmul este deținătorul a foarte multe premii și are chiar și o nominalizare la Oscar.

Povestea acestuia se referă la viața unui ursuleț grizzly care din nefericire și-a pierdut încă de mic mămica în urma unui accident suferit de aceasta. Totuși acesta nu rămâne singur și împreună cu un alt urs de asemenea grizzly învață să treacă prin viața dură și cum să se ferească de primejdiile existente la tot pasul inclusiv vânătorii. Numele ursulețului orfan este Douce iar a celui mai bun prieten al său Brat.

Vă recomand din suflet să urmăriți acest film în întregime, asta pentru că pe lângă povestea impresionantă de-a dreptul emoționantă există și mute învățăminte care pot fi trase la final. Acesta ne arată cum pentru a reuși și trece peste problemele sau primejdiile vieții trebuie să existe prietenie, curaj și spirit de sacrificiu.

No comments:

Post a Comment