Thursday, October 8, 2015

A Început S Orneze Un Tort Simplu - După 60 De Secunde Rezultatul e Absolut GENIAL !!!

Cei mai mari cofetari ai planetei au parcă un cod nescris prin care majoritatea păstrează tăcerea în ceea ce privește rețetele de prăjituri și torturi dar sunt și câteva cazuri cum este cel al lui Chef Tony care nu respectă această lege nescrisă și și-a dezvăluit întotdeauna secretee pentru ca cei care sunt pasionați ce aceasta am putea spune chiar ”artă” să poată să exerseze și singuri și să ajungă la un nivel asemănător cu al lui.

Acesta este recunoscut în întreaga lume pentru modul original prin care ornează torturile pentru diferite ocazii. Fie că sunt destinate unor nunți rafinate sau a unor evenimente ce îi privesc pe oamenii obișnuiți acesta are mereu câte o ideea de-a dreptul originală și surprinzătoare pentru o minte care nu este la fel de creativă ca a lui.

În videoclipul acesta Chef Tony a vrut să arate cum poate fi realizat în doar câteva minute un tort de nuntă alb cu stil și rafinament. Artistul dacă putem să îl numim asa pentru că ceea ce veți vedea ca rezultat final pare a fi o veritabilă operă de artă are peste 20 de ani de experiență în acest domeniu iar torturile personalizate au fost dintotdeauna pasiunea lui.

Este de-a dreptul impresionant cum folosind doar frișcă poți ajunge la un asemenea decor care pe cât de simpu îl realizează Chef Tony prin experiența lui pe atât de greu este de ajuns la o asemenea formă chiar și de către cofetari obișnuiți specializați în așa ceva. După cum declară și creatorul ”operei” acest tip de tort este ideal chiar dacă pare că este stilul clasic el nu se va demoda însă niciodată.

No comments:

Post a Comment