Thursday, October 8, 2015

Doi Urși Încearcă Să Intre Într-o Casă - DAR Când A Apărut Bulldog-ul Am LEȘINAT de RÂS !!!

Este un lucru obișnuit ca la orice casă pe pământ proprietarii să aibă câte un câine dacă nu de pază măcar pentru frumusețea lui. Este cazul și acestei familii din Statele Unite ale Americii care și-au dorit un suflețel lângă ei și au ales un micuț Bulldog francez să le aline această nevoie. Dar veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos ce se întâmplă atunci când în loc de un câine de pază ai unul doar de ”ornament”.

Camerele de supraveghere ale casei au surprins într-o după-amiază când proprietarii nu se aflau la domiciliu apariția a doi urși probabil înfometați care au urcat nestingehriți pe terasa casei și care mai apoi probabil aveau să pătrundă chiar și în casă pentru a își potoli foamea, dar cu toate acestea un lucru neașteptat are loc în doar câteva secunde și este surprins de asemenea pe camerele de supraveghere.

Cățelușul familiei Bulldogul de care vă aminteam mai devreme a mirosit că cineva necunoscut este în preajmă și a alergat într-un suflet până a ajuns în fața celor doi urși care erau gigantici pe lângă el. Cu toate acestea nu s-a pierdut cu firea și în adrenalina momentului a început să îi alerge și să se dea la ei stârnind la început mirarea acestora dar mai apoi văzându-l atât de insistent chiar frica lor.

Micuțul s-a ”năpustit” asupra lor cu lătratul său și în cele din urmă a reușit să îi alunge, urșii uitând și de mâncare și de tot. Astfel se confirmă un vechi proverb românesc ”buturuga mică răstoarnă carul mare” așa s-a întâmplat și în cazul de față după cum ați putut vedea.

No comments:

Post a Comment