Wednesday, October 14, 2015

E FASCINANT Să Vezi Ce Se Întâmplă Cu O Picătură De Apă În Spațiu !!!

Montajele în care apar astronauții pultind în aer atunci când se află în misiunui în afara atmosferei terestre sunt de-a dreptul interesante asta pentru că te fac de fiecare dată să te întrebi oare ce senzație este atunci când pur și simplu plutești după bunul plac. Dar iată că mai există și alte lucruri fascinante în ceea ce privește luma aceasta extraterestră după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos.

Acest film face de câteva zile furori pe internet și a atreas peste 1 milion de vizualizări. El a fost postat pe Youtube pe canalul oficial al NASA și îl arată pe un astronaut aflat la bordul Stației Spațiale Internaționale cum se joacă cu o picătură de apă care pur și simplu plutește într-un mod nemaiîntâlnit. Tot acest montaj a fost filmat cu o cameră video de mare rezoluție asta tocmai pentru a putea vedea în ce mai mic detaliu ce transformări se petrec cu aceasta.

Scott Kelly este astronautul care a făcut istorie cu cadre impresionante pe care le-a surprins în spațiu. Ceea ce a încercat de data aceasta face parte din stilul personal ala acestuia. Mai întâi ”lansează” picătura de apă iar apoi aceasta este colorată cu ajutorul diferitelor tipuri de cerneală. Pentru a face și mai interesant montajul acesta introduce la un moment dat în picătură o tabletă efervescentă.

În câteva secunde picătura de apă parcă începe să prindă viață și pulsează dine ea ieșind câteva picături de culoarea cernelii cu care a fost colorată. Vă recomand acest montaj pentru că sincer sunt imagini pe care nu le poți realiza decât în spațiu și să fim serioși acesta este locul cel mai fascinant din univers unde oricine și-ar dori să ajungă.

No comments:

Post a Comment