Saturday, October 17, 2015

Ai probleme cu Punctele Negre ? Metoda Asta O Să Te Scape Definitiv De Ele !!!

Chiar dacă nu te dor atunci când apar și nici nu există un risc major pentru sănătatea prin apariția lor trebuie să recunoașteți că punctele negre sunt una dintre cele mai incomode probleme din punct de vedere al esteticii și de multe ori întâmpinați reale probleme în îndepărtarea acestora. În imaginile din videoclipul de mai jos veți afla cea mai bună metodă de îndepărtare a punctelor negre fără a mai utiliza produse cosmetice costisitoare.

Când vorbim despre puncte negrre trebuie să lămurim mai întâi problema ce reprezintă acestea și de ce este atât de dificil să scăpăm de ele definitiv. Asta pentru că deși câteodată avem impresia că am reușit să le eliminăm ele apar parcă dintr-o dată din nou și creează astfel senzația neplăcută cum că această luptă ar fi una care se duce la nesfârșit.

DAcă ne referim la un ten care are o culoare foarte deschisă atunci punctele negre sunt un adevărat coșmar pe care nu îl poți opri nici cu cele mai scumpe creme, fond de ten sau corectoare. Punctele negre apar cu precădere a tenul mai gras asta datorită dilatării porilor care facilitează o acumulare excesivă de sebum. Specialiștii au explicat cum că glandele ce produc această substanță pot ajunge cu terminațiile până la suprafața exterioară a pielii

În mod frecvent punctele negre apar în zona T a feței. Zona te a feței o reprezintă linia urmată de bărbie, nas și mai apoi frunte. Explicația pentru această cauză este că aceste zone sunt mai grase și produc mai mult sebum. Dacă veți urmări metoda și o veți pune în aplicare întocmai ca în imaginile din videoclip cu siguranță veți scăpa definitiv de apariția acestor mici coșmaruri pe fața dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment