Saturday, October 10, 2015

A Vrut Să Facă O Farsă Că Fură Benzină - DAR Stai Să Vezi Când Apare Proprietarul NERVOS !!!

Roman Atwood este unul dintre cei mai celebri creatori de farse de pe internet. Acesta are până acum zeci de astfel de clipuri prin care încearcă să îi păcălească pe trecători necunoscuți, prieteni etc. în încercarea de a ne descreți frunțile. Farsa pe care a gândit-o de data aceasta nu a mai avut același efect și asta pentru că se pare că nu a găsit persoanele potrivite cărora să le-o facă. Priviți în imaginile din videoclipul de mai jos ce se întâmplă atunci când cineva nu gustă gluma exact cum te aștepți.

Roman a ales pentru farsa lui un subiect foarte sensibil pentru oameni și anume furtul de carburant din rezervorul mașinii. Acesta s-a gândit că va băga în sperieți câțiva proprietari de mașini cu ideea sa și pentru aceasta și-a procurat un furtun asemănător celui de la pompa de alimentare cu carburant, a mai luat o găleată și o sticlă cu apă și a pornit în căutarea de ”victime” pentru farsa sa.

Probabil greșeala lui cea mai mare este că a ales să facă această glumă într-un cartier rău famat. Aici a ales să se prefacă hoț de carburant la câteva mașini destul de scumpe presupunând probabil că proprietarii nu se vor supăra dar rezultatul nu a fost cel la care s-a așteptat, ba din contră aceștia au venit mai furioși la el cu gându să îl învețe o lecție binemeritată dacă am sta să judecăm la situația în sine.

La final în schimb când s-au strâns chiar mai mulți bărbați nervoși să-l ia la bătaie Roman nu a mai rezistat și a fugit la mașina unde îl aștepta colegul său și i-a mărturisit acestuia că este deja prea mult și că era să îl facă una cu pământul. Așadar nu mereu socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg după cum spune un proverb românesc care se potrivește de minune situației de față.

No comments:

Post a Comment