Tuesday, October 27, 2015

Cum Sunt Făcuți Crenvurștii !!! După Ce Vei Vedea Acest Clip Sigur Vei Renunța Să Mai Mănânci Așa Ceva !!!

Cred că sunteți de acord cu mine că atunci când vine vorba de o gustare rapidă un hot-dog merge pur și simplu de minune. Nu e de mirare că spre exemplu că la Ikea în zona în care se comercializează așa ceva este întotdeauna plin. Dar va trebui să urmăriți neapărat imaginile din videoclipul de mai jos pentru a vă convinge siguri cum sunt făcute aceste preparate atât de gustoase, dar tota nesănătoase după cum veți vedea.

Acest videoclip se încadrează în categoria ”How it's made”, dar efectul lui a fost unu cu totul invers din punct de vedere al impactului cu consumatorul. Deși compania respectivă care a permis filmarea întregului proces de producție a crenvurștilor credea că va impulsiona vânzarea acestor produse pe piața alimentară se pare că o mulțime dintre cei ce au văzut procesul și ingredientele din care sunt făcuți au renunțat definitiv la a mai consuma așa ceva.

După cum se poate vedea aceștia au o culoare perfectă întotdeauna dar amestecul din care sunt făcuți este departe de a conține procentul acela de carne cu care se laudă producătorii. Tot amestecul nu conține mai mult de 10 % carne fie ea de porc sau de pui în rest există foarte multe resturi de la carnea care se dă spre comercializare iar acestea intră în componența crenvurstilor. Tendoane, șoric și multe altele fac ca aceștia să fie foarte bogați în grăsimi.

Videoclipul a luat peste 30 de milioane de vizualizări pe internet iar majoritatea comentariilor au fost negative asta pentru că din proces se vede evident că sunt folosite tot felul de E-uri pentru a se ajunge la forma finală a produsului. Voi ce părere aveți despre crenvursti, veți mai consuma de acum înainte după ce ați văzut cum sunt făcuți??

1 comment: