Thursday, October 15, 2015

Fii ATENT Cum Arăta Stațiunea MAMAIA În Anul 1964 !!!

Sunt convins că mulți dintre cei care nu au apucat vremurile de până în 1989 sau care erau prea mici să perceapă lucrurile sunt curioși cum arăta România în acele vremuri criticate de unii dar atât de îndrăgite de alții. În imaginile din videoclipul următor veți vedea în doar câteva minute cum arăta turismul în anul 1964 în România.

Acest documentar a fost creat de o instituție britanică pentru a arăta ce se poate vizita și care sunt principalele atracții turistice pentru străinii care își doresc un concediu în România. Cei ce au realizat acest material dau dovadă de apreciere față de atracțiile pe care le puteai găsi în țara noastră la momentul acela.

Cei ce au realizat acest film au fost foarte surprinși cum într-o țară din blocul Comunist poate exista atâta deschidere cum orașele și stațiunile turistice arătau la nivel occidental. Bucureștiul este comparat cu capitala Franței Paris și foarte apreciat, iar stațiunile de pe litoral precum Mamaia sunt comparate cu cele mai celebre zone turistice de la Marea Mediterană.

Țara noastră mai este apreciată în acest clip și pentru viața oamenilor de la sate care se preocupă în mod exemplar de gospodăriile lor precum și zonele turistice montane, mănăstirile din Bucovina și alte puncte de atracție. Ca o concluzie generală după ce veți urmări aceste imagini cred că nu mă poate contrazice nimeni că atmosfera era una extrem de relaxantă cu mult mai bună decât aglomerațiile de astăzi, mașinile scumpe și zarva care nu își are rostul în aceste locuri care ar trebui să reprezinte o oază de liniște pentru fiecare turist în parte.

No comments:

Post a Comment